CampingDanmark.dk

10.6.09

Af: Maria Andersen
Bogmærk eller del
 

Dvd: Anne-Vibeke Rejser - Sydfrankrig Rundt

Anne-Vibeke Rejser - Sydfrankrig Rundt er nu kommet på dvd, og kan købes i CampingDanmark.dks webshop.

Klik for større billede


Anne-Vibeke Rejser - Sydfrankrig Rundt

Vinterferie, byferie og badeferie – kan man det på en og samme rejse? Ifølge rejsejournalist Anne-Vibeke er det muligt, hvis man pakker bil og campingvogn og kører til Alperne og Sydfrankrig.

I det første af i alt tre programmer starter Anne-Vibeke rejsen i Alperne, hvor hun bor på Frankrigs højst beliggende campingplads i dalen Persey Nancroix, der stadig er ukendt for de fleste turister. Det mærkes tydeligt, for den uberørte natur og det vilde dyreliv kommer helt tæt på. Der er mulighed for langrend, ture på snesko, alpint skiløb, hestekanefart m.m. Der er med andre ord tale om en sand perle, der skal opleves.

I det andet program fortsætter rejsen til Avignon. Her finder Anne-Vibeke en skøn plads helt ned til Rhônefloden med udsigt til den gamle bydel og den imponerende og resterende del af Pont d’Avignon. Anne-Vibeke besøger også store attraktioner i området: Pont du Gard, Mont Ventoux, Fontaine de Vauclause m.m.

Sidste del er fra Middelhavet, hvor byer som St. Tropez og Port Grimaud besøges. Anne-Vibeke kører også ind i landet for at se nærmere på Napoleonsruten og Gorge du Verdon, der er Europas største canyon.

Links Annonce:
Links Annonce: