CampingDanmark.dk

9.11.09

Af: Pernille Lykke Hansen
Bogmærk eller del
 

Flere investerer i autocampere

Mange danske forbrugere har udnyttet den stramme økonomiske situation til få anskaffet sig en billig ny eller brugt autocamper.

Flere danske familier har anskaffet sig en billig ny eller nyere brugt autocamper, og sparet flere tusinde kroner pga. den økonomiske krise

Flere danske familier har anskaffet sig en billig ny eller nyere brugt autocamper, og sparet flere tusinde kroner pga. den økonomiske krise


- Det er især de sidste tre til fire måneder der har været et meget stigende salg af autocampere, udtaler en af Danmarks største forhandlere af autocampere Poul Neergård fra Neergårds Camping i Hedehusene.
- Vi har oplevet en fantastisk stor interesse for autocampere, som er et til fire år gamle. Det er autocampere, som typisk har kørt 30.000 til 50.000 kilometer, og hvor alt faktisk er som på en fabriksny autocamper. Mange af disse autocampere er udstyret med alt det ekstraudstyr, som kunderne efterspørger, nemlig aircondition, solmarkise, cykelholder, radio og i mange tilfælde Tv antenner og fladskærms Tv.

I denne tid kan der ofte spares mellem 200.000 til 300.000 kroner på fabriksnye autocampere, som typisk koster omkring 600.000 danske kroner.
- Vi har været meget heldige med nogle store indkøb hos tyske autocamper forhandlere, udtaler Poul Neergård, hvor vi kunne købe meget billigt og derfor også sælge meget billigt til danske forbrugere. Det kan vi stadig, men vi oplever nu, at denne ”fest” er ved at slutte, idet det tyske marked igen er ved at stabilisere sig med et bedre salg. Det betyder derfor, at priserne igen vil stige.

Det er typisk børnefamilien med mindre børn der har stor glæde af autocamperens fleksibilitet. Det er nemt at parkere et hyggeligt sted, hvor børnene kan lege mens maden tilberedes, og familien har altid sit eget hotel med sig, hvor man kan overnatte, lege og spise.

Links Annonce:
Links Annonce:
AL-KO
LMC
  Glemt kodeord?
Campingdanmark.dk
Seneste nyt