CampingDanmark.dk

Campingpladser i Danmark
Forum - Campingpladser i Danmark - Bandholm Camping
Bruger
280T
Nyt medlem
Indlæg: 1
Skrevet: 08-06-2008 23:56:42

Bandholm Camping

Jeg har lige tilbragt nogle dage på Bandholm campingplads, og jeg må nok indrømme at jeg aldrig i de ca 10 år jeg har været ude med min vogn har oplevet en så dårlig plads .

Lad os starte med det første man møder på en campingplads - nemlig informationen, og her er den åbningstider :

MANDAG - FREDAG 8.00-10.00 SAMT FRA 14.00-16.00

LØRDAG - SØNDAG 8.00-10.00 SAMT FRA 14.00-18.00

Der er ingen bom, så der er i princippet åbent hele døgnet.

Hvis ikke det var fordi at lejrchefen selv overnattede på pladsen, så kunne man såmænd komme med sin vogn efter klokken 16.00 og "smutte" igen inden klokken 8.00 næste morgen - uden at betale for overnatningen - vel at mærke !!!

Lejrchefen var en et "subjekt" som kommunen havde ansat - han vidste absolut intet om camping !!!

Informationen består af noget der ligner et gammelt ishus, og toilet og badefaciliterne, samt køkken er nogle gamle træskure, der minder om min barndoms spejderlejr . Det skal siges at baderummene var pæne og rene, mens der var rigeligt med spindelvæv på (herre) toilettet . Komfuret i køkkenet, havde vist fejret sit 50 års jubilæum - det lignede noget der skulle stå på et museum, og ikke på en campingplads .

Servicebygningerne lignede i det hele taget noget der burde være saneret - for 25 år siden .

Hvis jeg lige skal være lidt positiv, så er udsigten okay - pladsen ligger lige ud til vandet, men det betyder også at det blæste "en hel pelikan" i hele den periode hvor jeg var på pladsen . Der er absolut ingen steder hvor der er bare den mindste smule læ, for pladsen er helt åben - jeg valgte at sætte min vogn "op imod vinden " men selv om det var 25-30 grader varmt, var det næsten ikke til at holde ud at sidde udenfor - og mit læsejl blæste flere gange omkuld.

Jeg ved godt at vejret ikke kan bebrejdes campingpladsen, men det fortæller vist bare noget om hvor åben pladsen er ...

Legepladsen består af et gyngestativ Der er absolut intet andet for børn at foretage sig på pladsen .

Så skulle man tro at pladsen var billig at overnatte på - men nej ..... Jeg betalte for campingvogn, strøm og pladsgebyr 122 kroner i døgnet for at overnatte på Bandholm Camping - hvilket jeg må betegne som en grov overpris, når man tager alt i betragtning .

Næste gang jeg skal i Knuthenborg Safaripark, eller bare til Lolland, vil jeg nok tage til den nærliggende Maribo Camping, som ligger mere centralt.
Svar
Hans Duggen
Supporter
Indlæg: 196
Skrevet: 30-12-2008 21:02:24
Jeg må ærligt tilstå, at jeg synes din beskrivelse af pladsen er noget subjektiv. Der er andre opfattelser om, hvordan en campingplads skal se ud.
Jeg mener ikke, at der er mere blæst på pladsen end alle andre pladser langs med vandet - og hvor finder man i øvrigt sådanne efterhånden?
Det er heller ikke være rigtig, at lejrchefen er ansat af kommunen. Pladsen er pr. marts 2008 overtaget af Knuthenborg. Men derfor kan det selvfølgelig have været en langtidsledig.
Jeg mener heller ikke, at du har betalt en urimelig pris. Der findes ikke mange steder, hvor du kan overnatte til den pris.
Jeg kunne forstå din lidt negative holdning, hvis du havde været dårligt behandlet. Men du skriver at der er rent og pænt og det er også mit indtryk. Sådan har det altid været.
Det er rigtigt, at receptionen har begrænset åbningstid og her vil jeg give dig ret. Det kunne godt være anderledes. Omvendt så kan man jo altid komme ind - som du selv skriver - og da pladsen er ret lille, er det jo ikke nogen stor ulejlighed at bevæge sig til receptionen med sit campingpas.
Pladsen ligger ret afsides og jeg synes ikke, et er en ulempe at der mangler en bom. Især ikke, når du siger at lejrchefen stadig bor på pladsen til at holde orden. For mig har det absolut ingen betydning, at servicebygningerne er af ældre dato, når blot det er rent og ordentligt.
Ud mod stranden er der høje hække, der byder på læ hvis det blæser fra øst, men der har så muligvis været optaget og hvis man så ligger på "bakken", så er man udsat, men hvor er man ikke det når det blæse så voldsomt, som du siger?.
De manglende legemuligheder vil jeg give dig ret i, er en mangel. Lollands Kommune har før ejet pladsen og har desværre ikke villet investere i legeplads og andet nyt udstyr. Det fortæller mere om kommunens negative indstilling til turismen. Om det bliver meget anderledes er tvivlsomt, idet Safariparken med alle dens legemuligheder ligger lige udenfor døren og her er den nye ejer nok mere interesseret i, at børnene skal tilbringe deres tid. Efter en dag i parken betvivler jeg, at der er ret meget krudt i ungerne.
Jeg synes, vi skal give den nye ejer lidt tid til at finde sine ben. de landskabelige værdier kan de jo Gud ske lov ikke lave om på og efter min mening skal man lede længe efter så skønt et sted.
Så, du må undskylde - jeg synes ikke din opfattelse skulle stå uimodsagt. Billedet er fra Bandholm i læ af hækken mod øst.
med venlig hilsen
Brugeren er slettet
Skrevet: 01-01-2009 11:05:04
Vi besøgte Bandhold Camping i kr. himmelfartsferien 2007, medens Maribo Kommune stadig var ejere, og Jytte ansat som lejrchef.
Vores børn var på det tidspunkt 3 og 7 år gamle, og vi nød opholdet i fulde drag.

Vi indrømmer at det blæste en hel pelikan da vi var der. Den onsdag aften vi ankom nåede vi lige over Storebælt inden der blev lukket for "høje lette køretøjer". Vi ankom kl. 21.58, fik anvist en plads og aftalte at melde os næste dag. Om natten var der tre fastliggere der fik blæst deres telt i stykker, og en der fik det rykket ud af teltskinnen - vi havde heldvis ikke fået stillet teltet op på det tidspunkt.

Rengøringen oplevede vi som meget fin, Jytte gjorde rent to gange om dagen, og selv om køkkenet var gammel var det rent og fuldt funktionsdygtigt.

Når man er på en plads som Bandholm Camping skal man jo også lige skele til at de kun har ganske få stjerner, og hvad det er de har fået dem for - noget med beliggenhed og udsigt. Stjernerne fortæller jo også at der ikke nødvendigvis er bom for om natten.

Vi nød opholdet, men ved også at alle fastliggere blev opsagt i efteråret 2007, da pladsen skulle lukke. Jytte blev også opsagt. At Knuthenborg så i sidste time ind rømningen købte området er så en hel anden sag. Jeg har hørt at de kun driver pladsen videre indtil deres andre planer for området er faldet på plads.
moffe
Nyt medlem
Indlæg: 1
Skrevet: 24-05-2010 10:08:33
hej alle campister magen til mave sur person skal man lede længe efter.
jeg personligt kan ikke nikke gendkændene til det som blir beskrevet , da pladsen ikke er andet end kategori 2 plads så må man sige at pladsen er fin der er de ting som er nødvendigt for at kunne få en super hyggelig camping tur. der er pt blevet holdt pinse efst på pladsen som var arangsjeret af folk på pladsen og det var med felles spisning hvor folk selv havde mad og drikke med. der var sat grille op så man kunne stege sit med bragt mad efetr spisning var der hygge blandt campisterne i de opsatte party telte med lidt baggrunds musik og det var super hyggeligt. der er blevet snakket om grisefest i uge 30 så det håber vi der vil være helstegt patte gris med salat til. til en overkommelig pris så vi håber det blir til noget det er helt igennem en fin plads så kom endelig og besøg den og oplev en lille hyggelig plads ved vandet tak fordi jeg måtte fortælle min side af bandholm camping hej og god ferie til alle.
TommyH
Supporter
Indlæg: 79
Skrevet: 25-05-2010 18:43:18
Hej 280T
Heldigvis er campisternes opfattelse af gode og dårlige campingpladser meget mere nuanceret end din.
Vi har også tidligere været på Bandholm Camping og synes det er en lille hyggelig naturplads. Det er da rigtigt at der ikke er de store faciliteter, men netop fred, ro og hygge er i højsædet.
Der er i Danmark faktisk mange campister der kan lide den slags små hyggelige pladser uden alt for meget Tivoli, futtog m.m.
Jeg synes faktisk også at prisen er fair for en plads af den beskaffenhed.
Jeg synes da du, med din ideer om hvad camping er, skal vælge andre pladser og vil da opfordre alle andre til at besøge pladsen og opleve naturen og beliggenheden, som helt unik.

Mvh. Tommy Hansen
www.dtcamping.dk
Brugeren er slettet
Skrevet: 17-01-2011 01:03:18
Hej til Jer alle.
Hvis I, eller andre der kigger forbi denne tråd, får lyst til at besøge både Knutheborg, Knuthelund eller nogen af øerne nede omkring Lolland, vil jeg da lige "sparke ind" at Fejø camping åbner igen, med nye ejere pr. 1.4.2011.
Hjemmesiden www.fejoecamping.dk åbner i løbet af den kommende uge.

Der er flere læ steder på pladsen, men også åbne steder. God udsigt ud mod Smålandshavet og lystsiden på Lolland.

Bedste hilsner

Brian
Olje
Nyt medlem
Indlæg: 2
Skrevet: 05-06-2011 21:00:28
Jeg er fuldstændig enig i det andre siger: at være så unuanceret som første i første indlæg - det kan man ikke. Måske skulle du bare have kigget dig omkring, og været kørt et andet sted hen.
Vi kiggede os omkring på pladsen sidste år, og vendte tilbage i år - denne gang med campingvogn!
Vi har netop besøgt pladsen med min kones barnebarn, og der blev bare hygget for alle de få penge vi gav for to nætter. Her passede "udbud og efterspørgsel" fint sammen!!
Vi havde et par forrygende gode dage, med fantastisk udsigt, gode fællesfaciliteter (rene og pæne), og en serviceminded pladschef - tak for det, Finn!!
Vi kommer igen en anden gang, denne gang med vores kajakker!
Foto: solnedgang - direkte fra vognen!
Brugeren er slettet
Skrevet: 18-07-2011 15:40:56
Hej, Jeg synes også jeg vil give mit besyv om Bandholm:

Min kæreste og jeg var for andet år i træk, for halvanden uge siden, et smut på Bandholm camping i telt. Vi holder meget af naturen og det stille smukke område, det ligger i.
Olje: vi havde kajakker med, så jeg vil sige: glæd jer!! Det er superfint at padle rundt der :-) Og mulighed for at se en lama nær Knuthenborg.
Faktisk havde et par tidligere på måneden besluttet at tage turen fra Bandholm og op helt om til Møns Klint! det tror jeg, kunne være fedt.

Vi nyder den afslappede stemning på pladsen og den søde vært, som virkelig gør noget, for at man skal være tilfreds.
Nej, der er ikke stor legeplads, men fjorden er lige ved siden af! Og de børn vi så, løb rundt og legede med hinanden og gyngede samt badede. Og knuthenborg er lige om hjørnet.

Samt Knuthenlund, hvis man er til lækker (internationalt præmieret) ost og yogurt, SÅ lækkert..

Vi vender klart tilbage igen. Vi drog videre til Møns Klint camping bagefter, og der er støjniveauet et helt andet! Samt toiletterne var iskolde, ikke så sjovt tidligt om morgenen, og sådan er det jo så forskelligt, netop det skønne ved camping, ikke to steder er ens.

Ros til Bandholm, håber mange vil støtte dem, så stedet kan bevares..
Olje
Nyt medlem
Indlæg: 2
Skrevet: 18-07-2011 17:27:13
Til Anna.
Jamen, vi KOM tilbage med vores havkajakker, og havde F-A-N-T-A-S-T-I-S-K-E ture fra pladsen. "Vores" plads nr. 73 ligger næsten ude i vandet, så en morgentur fra kl. 7, var helt ubeskrivelig.
Vi kommer helt sikkert igen, Finn :-)
Vi tog også kajakkerne med til Askø, hvor vi tog turen rundt. Skøn tur!!
For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Log ind  |  Opret ny bruger
Isabella
PJ Caravan
  Glemt kodeord?
Campingdanmark.dk
Seneste nyt