CampingDanmark.dk

Nybegyndere
Forum - Nybegyndere - Hvor kan man tag hen ?
Bruger
Odense
Supporter
Indlæg: 20
Skrevet: 19-06-2011 11:16:12

Hvor kan man tag hen ?

hey!

Vi er 2 voksen og en pige på 4 der skal have fundet en god sommerferie rutte at køre. Vi er nybegynder ang. køre selv ferie i DK/Europa. Vi har lige købt en ny stationcar og den skal da prøves :-)

Jeg søger nok en flot natur rutte hvor vi kan besøge nogen intr. punkter (have nogen mål på turen) hav, bjerge, sø, flod, vandfald, ala wow udsigt tur, en eller to forlystelser :-) Jeg er ikke så meget til at ligge samme sted mange dage af gangen, det keder mig hurtige :-) - Det må godt være en tur ala dem jeg har taget i mine "unge" dage (USA / Australien bil tur) Men nu bare i EU/NORGE/SVERIGE/DK osv. m.m. Det har vi ikke set meget til, og må undersøges...

Hvad kan i anbefale "en på opleveren rutte" :-) ? Fri natur camp, luksuriøse camp, hytte overnatninger, lidt hotel - vi er bare ikke til samme sted i dage vis. (har kun telt, har ikke vogn)

PS. Var på en biltur til Nordkap da jeg var barn, med mor/far, det var en kanon tur!, men er lige langt nok væk denne gang, men gerne noget i den retning.

Gode hilsner
Rod
Odense
Svar
Hauge
Nyt medlem
Indlæg: 6
Skrevet: 23-06-2011 15:20:30
Vi har rejst rundt i Norge, Sverige og det nordlige Finland i de sidste 20 år - og det er jo skønt alle steder. Hvis du syntes turen til Nordkap var fantastisk, så er det bare med at komme afsted mod nord. Der er masser af dejlige steder. I den sydvestlige del af Sverige kan I jo besøge Vimmerby (Astrid Lindgrens Verden) - det vil nok være et hit hos datteren (og slet ikke kedeligt for forældrene). Så kan I også kigge lidt på de store glasværker på vejen.
Op langs Vänerens østkyst kan I besøge sluserne i Häverud, hvor der er en campingplads og det er spændende at se bådene blive hejst op og ned.
Vi er nok ikke så gode til seværdigheder - vi synes naturen er den største seværdighed - og den er der jo over det hele.
Campingpladser er der nok af. Mange af dem er lidt mere primitive end dem vi kender fra DK - hvilket vi absolut synes er en fordel. Og ellers finder man jo nok et fint og helt privat sted at holde ved en eller anden lille sø med åkander, hvor fiskene springer og man kan tage en svømmetur.
Skal det være mere dramatisk, så prøv Vestnorge. Der er verden sat på højkant.
Vi plejer ikke at planlægge vores ture i detaljer. Vi har en grovskitse - og så ser vi, hvad der viser sig.
Jeg ved ikke om det her hjalp særlig meget, men jeg så indlægget for nogle dage siden, og ingen har åbenbart svaret endnu.
Under alle omstændigheder - rigtig god tur!
Hanne
Odense
Supporter
Indlæg: 20
Skrevet: 23-06-2011 21:15:14
Hej tak for indput, ja det er hvis bare at tage afted :-)
Anette
Supporter
Indlæg: 272
Skrevet: 24-06-2011 11:40:39
Vil du opleve noget der er anderledes end din nabo, venner og familie oplever, så kan du tage til Åland.

Åland er et lille stykke Finland, men med svensk sprog (tidligere svens område) Det er perfekt til telt og en lille på 4 år. Hun har ikke brug for mange store oplevelser, endnu, hun har best brug for nærhed med glade forældrer der har TID....

Vil du vide mere, kan du se noget her: www.visitaland.com

Fra vores seneste besøg.... men absolut ikke det sidste. www.tracz.dk

Skal der være lidt "oplevelser" for den lille, så finder du jo meget i Sverige...

mvh
Anette
fam-jensen
Supporter
Indlæg: 31
Skrevet: 08-02-2013 17:43:24
ryuduek
BentGreger
Nyt medlem
Indlæg: 1
Skrevet: 25-02-2013 10:51:04
Vi har to gode vennepar, som kørte til Østrig sammen, med campingvogne. Så langt har vi aldrig selv kørt, og vi har noget spændte på, hvordan det ville gå. Det er jo trods alt noget anderledes veje, end der er i Danmark. Men de fortalte efterfølgende, at de havde haft en fantastisk tur.

Så hvis I har mod på en lidt længere tur, ala din ungdoms ture, er det en overvejelse værd. Østrig er et lidt overset land for mange turister, men et land med mange fordele. De er ikke så vant til turister som de fx er i Italien, Grækenland og Spanien, og de virker meget åbne og imødekommende over for turister. Desuden er det et land med utrolig mange forskellige spændende attraktioner - både for børnene og de voksne.

Men turen op i gennem Norge er jo også fantastisk :)

God tur :)
fam-jensen
Supporter
Indlæg: 31
Skrevet: 25-02-2013 12:56:39
NYT NYT NYT - TILBUD INDHENTET PÅ AKTIV BØRNECAMPING/CAMPING MED BØRN.(FÅRUP SOMMERLAND INKL.)
NYT NYT NYT - TILBUD INDHENTET PÅ AKTIV BØRNECAMPING./CAMPING MED BØRN. (FÅRUP SOMMERLAND INKL)


Vi er en famillie bosiddende i skive, på mor 30, far 36 og 2 drenge på henholdsvis 2 og 8 år.

vi har gennem den senere tid forsøgt at finde noget aktivt børnecamping, hvor der samtidig er mulighed for at møde nogle nye mennekser, men da dette ikke har været muligt har vi taget sagen i egen hånd, og kontaktet SALTUM STRAND CAMPING, ved saltum i nordjylland,

de har en fantastisk plads, med masser aktiviteter, samt et sted hvor man kan bruge tiden på at være aktiv med sine børn/børnebørn - hvornår har du bla spillet høvdingebold eller rundbold med dine guldklumper.??

vi ønsker selv at tage afsted i uge 29, hvor der er blandet aktivitet, bla morgen løb/gåtur, zumba, boldspil, grill aften, og meget mere. i denne uge, kommer vi som famillie i egen vogn, 2 voksne+ 2 børn, 6 overnatningere, og inkl 2 dagsbilletter til fårup sommer land pr person, så når børne ikke at blive trætte at karuseller og vandland den ene dag, så er der endnu en ny dag at gå amok i. ;)

indtil vidre er vi 2 hold, måske 3, som ønsker at tage afsted, vi har en god kontakt til campingfatter, og ved mere end 5 vogne eller mere kan vi indhente en skab pris på en aktik uge..

så ønsker i som familie en aktiv camping ferie i det skønne nordjylland, med adgang til sommerland, og vandland. så er det jo nu i skal springe til.. ;)

vi er som familie meget aktive, vi elsker dyr, og er socaile. er der nogle af jer der måske kunne være intr i at mødes til feks en middag inden sommeren, ligger vi gerne hus til/ ligsom vi osse gerne kører ud. ;)

vi kan ved spørgsmål eller interesse kontaktes på fam_jensen@hotmail.dk eller tlf: 22339276 / 71117892

på billede ses vandlandet i fårupparken
lilholt6200@ofir.d...
Nyt medlem
Indlæg: 13
Skrevet: 09-04-2013 10:07:04
Tag til aárø camping hvis det er mulighed for det der er festeval den 5-7 juli det er om lørdag der er festeval om Lørdagen

det er et besøg værd denne weekenden


jeg skal der over så hvis det er mulighed for så kan vi finde ud at mødes evt

send en mail til mig på lilholt6200@ofir.dk
Poul Harkjær
Supporter
Indlæg: 101
Skrevet: 09-04-2013 11:17:11
Hej Lilholt
Er du ansat hos Årø camping? Syntes at du skylder at fortælle lidt mere om festivalen og hvorfor vi skulle komme til Årø.
Nu har du skrevet mindst 5 indlæg, med opfordringen!
lilholt6200@ofir.d...
Nyt medlem
Indlæg: 13
Skrevet: 09-04-2013 11:42:44
jeg hedder ikke Lilholt jeg hedder Poul'

Nej jeg har arbejde ikke på aarø camping jeg keder bare pladsen & skal derover for 3 tre gang
For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Log ind  |  Opret ny bruger
AL-KO
  Glemt kodeord?
Campingdanmark.dk
Seneste nyt