CampingDanmark.dk

Ferie i udlandet
Forum - Ferie i udlandet - Priser i Kroatien
Bruger
Erik
Skrevet: 08-06-2004 08:30:45

Priser i Kroatien

Hvordan er priserne i Kroatien i forhold til DK. Gerne priser på campingafgift og div. leveomkostninger.
Hilsen Erik
Svar
liselotte Høyberg
Skrevet: 08-06-2004 21:04:37
Hej Erik!
Vi var i Kroatien,på Istrien sidste år, og tager derned igen i år.
Hvis vi måler prisniveauet på campingpladsen kontra dansk pris er nogen ting samme pris, nogen lidt billigere og nogen dyrere.
Hvis du tager ind til de større byer og køber stort ind,er det min erfaring at det er billigere end Danmark,hvis man holder sig til ikke importerede produkter.
Prisen på campingpladserne varierer kun lidt,generelt nok fordi deres lav sæson strækker sig længere end andre europæiske lande.
Sidste år var vi afsted fra 27.juni til 13.juli Vi havde en luxus plads, meget stor parcel med direkte udsyn til vandet. og vi gav for 2voksne og 2børn, støm, og tax 33oo kr.
Håber du kan bruge det til noget og rigtig god fornøjelse.
winnie sepstrup
Skrevet: 08-06-2004 22:12:51
Hej Erik
Vi har været i Kroatien en del gange, så jeg vil prøve at svare: Priser på camping varierer utroligt meget. De store luksuriøse pladser på Istrien er ret kommet ret godt med prismæssigt. Vi skal i år give ca 275 kroner i døgnet på Lanterna (vi er 2 voksne, en teenager og 3 børn). Det er stadig billigere end herhjemme. Det kan dog gøres meget billigere vel for - vel for ca det halve - hvis man vælger små pladser med knap så mange faciliteter. Generelt er nordsiden af Istrien og Kvarner-øerne ret dyre, mens man kan finde mange små billige pladser ned langs kysten. Leveomkostninger er klart billigere end herhjemme - især hvis man køber lokale produkter. Men så billigt som Ungarn er det ikke. Det er stadig billigt at gå ud at spise: En hovedret fås fra omkring 30 kr, en flaske vin 40 kr . Slik og is er også billigt ( en kugle is i vaffel koster 3 kr). Alt i alt får man rigtig meget for pengene, når det medtænkes, at det er et utrolig smukt land men et pragtfuldt klima. Vi elsker det !!
Mvh Winnie
Preben madsbjerg
Skrevet: 09-06-2004 05:50:47
Hej Erik.
Priserne på campingpladserne svinger en del men det gør standarden også min erfaring siger mig at en campingplads med en høj standart ( lanterna camp -camping Zaton mm)
ligger på højde måske lidt billigere end i Danmark,angående leveomkostningerne er det betydeligt billigere at gå ud at spise end i Danmark ca 1/3 af prisen.
hvis du er intereseret i flere oplysninger om Kroatien er du velkommen til at kontakte mig på følgende addresse(skal derned for 8.gang i år.)
madsbjerg@get2net.dk

Med venlig hilsen og god sommer
Preben.
winnie sepstrup
Skrevet: 09-06-2004 17:54:29
Hej Erik
Priserne på camping varierer meget. De store luksuriøse pladser er efterhanden kommet godt med prismæssigt. Vi skal i år give ca 275 kroner på Lanterna (vi er 2 voksne, 1 teenager og 3 børn). Men det er stadig billigere end herhjemme og så er det en luksusplads. Det kan dog gøres for det halve, hvis man vælger mindre og knap så veludstyrede pladser. Generelt er Istrien og Kvarner-øerne ret dyre, mens det er langt billigere ned ad kysten, hvor der findes mange små pladser.
Det er lidt billigere at købe ind end herhjemme - især hvis man vælger lokale produkter. Det er stadig meget billigt at gå ud at spise: en hovedret fås fra ca 30 kr, en flaske vin (1liter) 40 kr. Slik og is er billigt - en kugle i vaffel koster 3 kr. Alt i alt får man meget for pengene, selvom det ikke er så billigt som Ungarn. Til gengæld får man havet, krystalklart vand, betagende natur og et fantastisk og stabilt klima!! Vi elsker det og skal derned igen i år for 6. gang.
Mvh Winnie
For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Log ind  |  Opret ny bruger
PJ Caravan
  Glemt kodeord?
Campingdanmark.dk
Seneste nyt