CampingDanmark.dk

5.2.12

Af: Pernille Lykke Hansen
Bogmærk eller del
 

Frankia 2012: I 8400 FD - Luxery Class – se den hos NBC Jels

NCB Jels præsenterer Frankia Luxery Class, bygget på Mercedes Sprinter 619 CDI. Baghjulstræk, dobbeltaksel i bag, luftaffjedret og retrader er standard i denne autocamper.

Frankia I 8400 FD - Luxery Class (2012-model)

Frankia I 8400 FD - Luxery Class (2012-model)


Camperen er indrettet med fransk seng bagerst, med stor garage inde under med plads til evt. cykler.
Toiletrummet i venstre side midt i, er med stor håndvask og keramisk toilet med elektrisk skyl og udvendig tømning. Der er separat brusekabine i højre side midt i. Med en skydevæg kan man let få et stort kombineret badeværelse og samtidig lukke af til soveafdelingen bagerst.

Der er et praktisk vinkelkøkken i venstre side foran, med tre gasblus og en 220 volt kogeplade, emhætte, stort kombineret køle- fryseskab og ovn. Forrest er der en vinkelsiddegruppe med to drejbare pilotsæder i førerhuset. Siddegruppen kan reddes ned til en dobbeltseng. Over førerhuset er der en stor dobbeltseng der kan trækkes ned i en god højde.

I alt sovepladser til seks personer.

Specielt for denne autocamper er at den er meget stor men føles lille og let at køre rundt i, da den blandt andet er en smule lavere end normalt.

Se også...

Videonyhed: NBC Niels Brændekilde - Frankia 2012 modeller

Niels Brændekilde fra NBC i Jels, præsenterer Frankia 2012 modeller. Her kan du se mere til den nye Luxury og ExclusivClass.

01-09-2011

Links Annonce:
Links Annonce:
  Glemt kodeord?
Campingdanmark.dk
Seneste nyt