CampingDanmark.dk

6.6.11

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Isabella.net
Bogmærk eller del
 

Isabella 2011: Anneks i forteltet giver ekstra plads

Ofte er der situationer, hvor det kniber med pladsen i enten forteltet eller campingvognen. Med et anneks til forteltet, får man med et snuptag et par kvadratmeter ekstra

Annex Future leveres med indertelt og udvider nemt og hurtigt forteltet med et

Annex Future leveres med indertelt og udvider nemt og hurtigt forteltet med et "gæsteværelse"


Når det gælder fleksibel arealudvidelse af forteltet, har Isabella lyttet til kunderne og udviklet to løsninger, som giver en lang række fordele og muligheder for moderne campister.
- Anneks kommer af latin og bruges på dansk om en sidebygning eller tilbygning til en større ejendom. Og ja, forteltet er jo ejendom og det med størrelsen er altid relativt, siger Morten Kjeldsen fra Isabella med et smil og glimt i øjet.
- Men vi har udviklet to typer annekser til campisternes ejendomme, fortsætter han og uddyber:
- Vores fortelte har jo gavle, som let kan lynes af, når man har brug for det frie udsyn til naturen derude. Vores annekser er konstruerede så de hurtigt og let kan erstatte én eller begge gavle efter behov, og det giver et utal af muligheder.

- Rigtig mange campister har udtrykt behov for ekstra opbevaringsplads til ungernes legetøj, familiens sportsudstyr eller for eksempel til hjælpemidler for handicappede. De behov opfylder man med et anneks.
- Med et anneks eller to kan man også hurtigt skabe ekstra sovepladser eventuelt med et indertelt i annekset, hvis for eksempel børnene har kammerater med på ferien eller gæsterne bliver lidt længere end forventet.

Isabella har to typer annekser, nemlig Annex-Future og Annex-Tall. Begge typer fås i bundmålene 280, 230 og 200 cm, så der er en løsning til de fleste af Isabellas fortelte. Når det handler om Annex-Future er typen udviklet specielt som en lav, ekstra sovekabine, hvorfor det leveres med indertelt.

- Annex-Tall er som navnet siger en højere type anneks. Her er der en rimelig ståhøjde, så det ikke bare kan benyttes til opbevaring. Det er også særdeles velegnet som en lille udestue; en hyggelig kaffekrog, hvor man kan sidde og nyde morgenkaffen. Med et indertelt monteret bliver det til en rummelig sovekabine, siger Morten Kjeldsen og konkluderer:
- Et anneks er fantastisk let at montere og kan altså lynes af og på efter behov. Alle annekserne er forsynede med to lynlåse, så man kan lukke af med forteltets gavl i forteltet for måske at skjule ungernes rod og eventuelt kun have adgang ude fra. En anneks-løsning er altså både fleksibel, funktionel og nem at håndtere.

Læs mere på www.isabella.net

Se også...

Isabella - 2011 nyheder

Isabella viser her sine 2011 nyheder frem på messen i Düsseldorf.

12-10-2010

Links Annonce:
Links Annonce:
  Glemt kodeord?
Campingdanmark.dk
Seneste nyt