CampingDanmark.dk

11.3.12

Af: Pernille Lykke Hansen
Bogmærk eller del
 

Isabella 2012: Funktionelle og komfortable rammer til ferien

Isabella – Europas største producent af fortelte og caravanbeklædning – står klar til at tilbyde campisterne funktionelle og komfortable rammer til ferie og fritid med et program spækket af rigtigt gode forteltprodukter til enhver anvendelse. Så om man er til stand- eller rejsecamping, eller bare en kort weekendtur er der altid noget at finde til formålet.

Funktionelle og komfortable rammer til ferie og fritid med Isabella fortelte

Funktionelle og komfortable rammer til ferie og fritid med Isabella fortelte


Nu lanceres et re-design af det store deltelt ”Magnum”, som er særdeles velegnet til korte ture, idet det er hurtigt at stille op og vægten minimal med stel i CarbonX glasfiber. Selvom teltet er et deltelt, og altså kun dækker en del af campingvognen er der god plads til møblering med et bundmål på 340x230 cm. Den nye Magnum model er fremstillet i materialet IsaTex, som blev introduceret til markedet sidste år med stor succes i modellerne Penta Concept og Commodore Concept. Det er eksklusivt udviklet til og af Isabella i samarbejde med en af Europas førende tekstilproducenter og er yderst slidstærkt og ikke mindst let at renholde. Der er ikke sparet på udluftningsmuligheder i Magnum med et myggenetvindue med folieklap i begge gavle samt ventilationstrekant i fronten, hvilket giver et behageligt indeklima uden generende insekter.

Det øvrige program indeholder bl.a. Penta Concept samt Commodore Concept som begge blev lanceret tilbage i 2010 sæsonen. Opmærksomheden omkring disse to modeller har været overvældende. Ikke mindst IsaTex-materialet med sine gode egenskaber, men også farvekombinationen og designet, er faldet i campistens smag. Penta Concept til den garvede standcampist og Commodore Concept, som dækker både stand-, men også rejsecampistens behov for plads og funktionalitet. Ligeledes finder man klassikeren Ambassador Moonlight i dette års program - et godt valg for familien på farten. Den 2,50 meter dybe model i acryl er i lyse og venlige farver, der indbyder til hygge i forteltet.

Til at fuldende billedet og opfylde campistens behov for en positiv ferieoplevelse kan Isabellas program også tilbyde et bredt tilbehørsprogram, som omfatter udbygninger, når man f.eks. mangler ekstra sovepladser – læsejl i mange varianter, både tre- og firefløjede plus Flexlæsejlet, der kan udbygges uendeligt med tilkøbsmoduler – eller tre typer organizere: smart og praktisk opbevaring til småtingene. Bare for at nævne nogle få muligheder. Udover traditionelle fortelte, har Isabella også helårsteltet ”Villa”, som kan sidestilles med et sommerhus til campingvognen. En kraftig konstruktion af 4-kant profiler i aluminium gør, at Villa kan blive stående i årevis. Man kan sagtens forlade forteltet og tage på tur med campingvognen, idet Villa kan stå selv. Så man er så at sige ikke stavnsbundet.
- Vi forsøger til stadighed at udvikle vores produkter, og ser innovation som en vigtig faktor i vores fremtidige program. Samspillet mellem et flot design, topkvalitet og mange praktiske detaljer skal fastholdes, så vi også fremover kan præsentere meget spændende nyt og brugbart for campisten - det som øger den positive oplevelse af campinglivet, udtaler salgsdirektør hos Isabella, Morten Kjeldsen.

Se også...

Isabella Fortelte 2012: Skal man vælge akryl eller polyester fortelt?

Få flere tips til valg af fortelte på http://www.campingdanmark.dk/Alt-om-Fortelte-og-markiser-til-alle-campingvogne.html

01-03-2012

Links Annonce:
Links Annonce:
  Glemt kodeord?
Campingdanmark.dk
Seneste nyt