CampingDanmark.dk

27.5.12

Af: Lasse Løndahl Henriksen
Bogmærk eller del
 

Outwell 2012: Panorama rum til Premium telte

Outwell har lanceret et nyt og iøjnefaldende panoramarum og tilsvarende panoramafront, med store vinduer, til de eksklusive Premium familietelte.

Nye panorama rum til Outwells Premium telte

Nye panorama rum til Outwells Premium telte


Det er ikke bare det perfekte sted at slappe af, lege og spise sammen med familien, men forældre vil også påskønne det frie udsyn, som gør dem i stand til at holde øje med børnene fra det komfortable panoramarum, når de leger med deres venner udenfor.

Privatlivet beskyttes let, da telte i Premium kollektionen er udstyret med Outwells nye tonede vinduer, som både beskytter mod nysgerrige blikke og solstråler. Vinduerne har lynlåsgardiner, der giver en god balance mellem lys og privatliv.

De store opholdsrum i Premium teltene kan udvides yderligere, når der er brug for ekstra opholdsplads. Rummet kan tilpasses efter behov, ved hjælp af Outwells alsidige universal indertelt, som gør det muligt at lyne den ene sovekabine af og folde den sammen. Inderteltet er monteret på oversejlet ved hjælp af Outwells nye ophængs system, som bidrager til den stribede fronts design og fordeler eventuelle belastninger over hele sømmen i stedet for at koncentrere den på ét punkt.

Kollektionen består af fire serier, som alle slutter med P for Panorama: Ontario P, Louisiana P, Vermont P, og Montana P.

Der fås et komplet udvalg af tilbehør, som omfatter tæpper og teltunderlag, åbne og lukkede tilbygninger samt farvekoordinerede møbler og soveposer, til Premium teltene.

Links Annonce:
Links Annonce:
Isabella
AL-KO
  Glemt kodeord?
Campingdanmark.dk
Seneste nyt