CampingDanmark.dk

10.1.14

Af: Anne-Vibeke Isaksen
Bogmærk eller del
 

Bestil GRATIS Best Deal Camping Card

Best Deal Camping Card gælder til over 800 campingpladser i Europa. Det er et hollandsk koncept, der allerede anvendes af mere end 70.000 europærere - heriblandt over 10.000 danskere. Med Best Deal Camping Card i hånden drager du nytte af store rabatter på overnatninger i lavsæsonen år efter år, og kortet skal ikke fornyes. Der kommer en ny guide hvert år med opdateringer på campingpladserne.

Er du allerede medlem, kan du rette dine oplysninger her

Du kan bestille kortet på CampingDanmark.dk eller hos nærmeste campingforhandler.

Med Best Deal Camping Card sparer du masser af penge på overnatninger uden for højsæsonen. Og så er kortet GRATIS

Med Best Deal Camping Card sparer du masser af penge på overnatninger uden for højsæsonen. Og så er kortet GRATIS


Gratis rabat

Best Deal prisen gælder for en overnatning på en standplads med strøm for to voksne inkl. bad og hund på de campingpladser, hvor hunde er tilladt.

Prisen er forskellig for hver campingplads, men i de angivne gyldighedsperioder, kan man ikke finde det billigere. Hvis en campingplads samtidig deltager i et andet rabatkoncept i form af checks eller et andet campingkort, så vil Best Deal prisen være den samme.

Nogle campingpladser tilbyder ofte ekstra rabat, hvis man opholder sig længere tid på campingpladsen eller tilbyder gratis opgradering til en luksus-komfortplads. Best Deal Camping Card inkl. guiden er modsat andre gratis at bruge og udløser rabat, når man viser det på campingpladserne.

Det nummer der står bag på kortet, oppe i højre hjørne, er ikke af betydning - det er blot et kortnummer der er registreret hos CampingNavigator i Holland

Det nummer der står bag på kortet, oppe i højre hjørne, er ikke af betydning - det er blot et kortnummer der er registreret hos CampingNavigator i Holland


Nyt til 2014 sæsonen

Ønsker man at blive medlem skal man registreres for at få Best Deal Camping Card guide og kort. Man kan let registrere sig her på siden.

Tidligere sad kortet bag i guiden, og man skulle selv udfylde oplysningerne, men i år sendes guiden med et kort seperat i en kuvert, hvor dit navn, adresse allerede står på. Vær opmærksom på at der kan gå op til 4 uger før kortet tilsendes.

Alle der allerede er registreret får automatisk en ny Best Deal Camping Card guide, når der årligt sendes en ny ud.

Hvis du kun har guiden men ikke kortet (evt. fået den på en messe eller forhandler) kan du sende en mail til info@campingdanmark.dk. Så sørger vi for der sendes et kort til dig, og tjekker at din registrering er som den skal være.

Har du endnu ikke fået din guide/kort?

Hvis du ikke har fået tilsendt din Best Deal Camping Card guide efter 15. marts 2014 - så ring til 70 22 40 13 eller send en mail til info@campingdanmark.dk.

Så sørger vi for at få tilsendt en guide til dig, samt bestilling af kort, som sendes tre-fire uger efter guiden er afsendt.

FAQ - få svar her eller kontakt kundeservice på info@CampingDanmark.dk / tlf 70 22 40 13

Jeg har endnu ikke modtaget min 2014 Guide/kort?
Er du nyt medlem kan du forvente op til tre uger før dit kort kommer. For at modtage guiden skal du sende en mail til info@campingdanmark.dk og bede om en.

Kan man bruge sit kort fra tidligere?
Er du medlem fra tidligere, kan du stadig benytte dit gamle kort fra enten 2012 eller 2013. Du behøver derfor ikke bestille et nyt.

Jeg har mistet mit kort - hvad gør jeg?
Send en mail til info@campingdanmark.dk så bestiller vi et nyt til dig.

Jeg har fået ny adresse, email, tlf. osv.?
Skriv til os på info@CampingDanmark.dk, så retter vi det for dig.

Bliver Best Deal ved med at være gratis?
Ja.

Kan man klage, selvom det er gratis?
Ja vi hører gerne din mening. Den er vigtig for os. Vi vil hellere at folk skriver til os, end "brokker" sig i div. fora på nettet. Der har vi svært ved at hjælpe.

Se video om Best Deal Camping Card her

TILMELD DIG HER GANSKE GRATIS

Fornavn:
Efternavn:
Adresse
Postnummer:
By:
Mobilnummer:
Land:
Mail:
Køn:
Mand Kvinde
Ønsket password:
Ønsket password: (Gentag)
Links Annonce:
Links Annonce:
  Glemt kodeord?
Campingdanmark.dk
Seneste nyt